Si za športno obarvano poletno druženje z novimi prijatelji? Se rad zabavaš ob vodi in v naravi?

Če je tvoj odgovor DA, te vabim, da se pridružiš našemu POLETNEMU ŠPORTNEMU TABORU z izzivi Žana Kranjca v CŠOD OE Radenci ob reki Kolpi.

TERMIN: 27.6.-1.7.2022

Zakaj je Novinarjev športni tabor najboljša izbira za aktivne počitnice?

VELIKO ZANIMIVIH ŠPORTNIH AKTIVNOSTI

Poleg zabave v reki Kolpi in naravi ob njej, se otroci srečujejo s široko bazo športno-vzgojnega znanja: jutranja telovadba v gozdičku, kopanje, vodne igre, raftanje,

lokostrelstvo, pohodništvo, rolanje, popoldanske aktivnosti na igriščih (nogomet, košarka, slackline, plezanje, štafetne igre, …), ki so prilagojene starosti in sposobnostim otrok.

NOVI IZZIVI

Glede na to, da društvo deluje tudi na področju tekmovalnega alpskega smučanja za otroke in mladino, se bodo otroci na taboru srečali z izzivi našega olimpijskega podprvaka Žana Kranjca in rolanjem, ki predstavlja osnovo alpskega smučanja.

SPOZNAVANJE NOVIH PRAVIH PRIJATELJEV IN NEPOZABNO DOŽIVETJE

Druženje z vrstniki je odličen način, da sklenejo nova prijateljstva ob različnih aktivnostih, kot je druženje pri skupinskih igrah, zabavi ob glasbi (ples), tabornem ognju (peka hrenovk), predstavitvi Bele krajine in njihovega narečja, športnem kvizu, večernem kinu in sodelovanju pri pomembnih nalogah (reditelj, oblačenje posteljnine, pospravljanje sob, …). Taboru se bo pridružila tudi Novinarjeva Alpska šola, tekmovalci in naša maskota Račka. Pravih prijateljstev pa se ne pozabi in se ne zaključijo ob koncu tabora.

NAJBOLJŠA PREIZKUŠNJA

Na taboru otroci oblikujejo pomembne življenjske veščine, kot so samostojnost, zaupanje vase in samozavest. Ker bodo otroci cel tabor preživeli v skupini je to odličen način, da se naučijo sodelovati, sklepati kompromise in biti strpni.

Prijave zbiramo do 11.6.2022 oziroma do zapolnitve prostih mest.

CENA: 325 EUR

Drugi in vsi naslednji otroci imajo 5 % popust. Obvezno vpišite v prijavnico pod opombe.

Cena vključuje:

• 4x polni penzion in dodatno kosilo prilagojen otrokom v CŠOD OE Radenci,
  • celodnevno uporabo tekočine in sadja,
  • vse športne in spremljevalne aktivnosti,
  • uporabo vseh pripomočkov in rekvizitov,
  • darilna vrečka ob odhodu
  • prevoz Ljubljana-Radenci-Ljubljana,
  • zavarovanje proti tretji osebi,
  • animacijo, stroške vodenja in organizacije programa,
  • otroke bodo skozi celodnevno aktivnosti in varstvo spremljali strokovno usposobljeni animatorji in učitelji SD Novinar.

Vsi udeleženci potrebujejo komplet opremo za rolanje (rolerji, čelada, ščitniki). Nudimo možnost izposoje rolerjev in zaščitne opreme. Obvezen predhoden dogovor (navesti ob prijavi).

Vsi udeleženci tabora morajo biti člani SD Novinar. Tisti, ki nimajo plačano članarino za sezono 2022/23, bodo prejeli dodaten račun za članarino (letna članarina v višini 15 EUR, velja do 31.8.2023)

POMEMBNO!

Pridružujemo si pravico do sprememb ali odpovedi tabora glede na aktualno epidemiološko sliko v državi. Tabor bo organiziran v skladu z vsemi aktualnimi navodili in ukrepi NIJZ, vlade in ostalih pristojnih institucij.

Mi se že veselimo druženja med počitnicami!