Aktivne počitnice

Aktivne počitnice, kjer se trudimo, da je velik del programa izpeljan zunaj in otrokom ponujamo delavnice, šport, ustvarjanje, aktivnosti, družbo in še mnogo več. Z različnimi dejavnostmi popestrimo že tako zanimive dneve, ki ustvarijo mnoga nova prijateljstva. Program je namenjen otrokom od 1. do 5. razreda osnovne šole.

Program poteka v Ljubljani za jesenske počitnice 2021 na OŠ dr. Vita Kraigherja, kjer imamo na razpolago telovadnico in učilnico, v neposredni bližini pa park in otroško igrišče.

Pridružujemo si pravico do sprememb ali odpovedi terminov glede na aktualno epidemiološko sliko v državi. Varstvo bo organizirano v skladu z vsemi navodili in ukrepi NIJZ, vlade in ostalih pristojnih institucij.

Termin Aktivnih jesenskih počitnic 2021

• 25.-29.10.2021 (s prijavami bomo pričeli v sredo, 13.10. ob 9.00 uri)

ELEKTRONSKA PRIJAVNICA

CENA

• 5 EUR/dan (osnovnošolski otroci (od 1.-5. razreda) s stalnim prebivališčem v MOL). Program aktivnih počitnic je sofinancira MOL, zato so mesta omejena.
  • 22 EUR/dan (ostali otroci z drugih občin in za dodatne termine)

Prijava in plačilo je možno le za celoten termin.

OKVIRNI PRIGRAM

– Od 7.00 do 8.30 ure varstvo v telovadnici in učilnici z aktivnostmi po izbiri otrok,
– malica,
– od 9.00 do 12.00 ure potekajo vsak dan različne športne aktivnosti, delavnice in izleti z različnimi obiski.
– ob 12.00 uri se odpravimo na kosilo in smo nazaj približno ob 13.00 uri,
– od 13.00 do 15.30 ure potekajo različne delavnice in športne aktivnosti,
– sledi popoldanska malica in v nadaljevanju varstvo do 17.00 s prosto igro po izbiri otrok na zunanjem igrišču dokler jih ne prevzamejo starši ali skrbniki.

*Ob prijavi na nesofinanciran program se je potrebno včlaniti v SD Novinar (letna članarina: 10 EUR).