Aktivne počitnice

Aktivne počitnice, kjer se trudimo, da je velik del programa izpeljan zunaj in otrokom ponujamo delavnice, šport, ustvarjanje, aktivnosti, družbo in še mnogo več. Z različnimi dejavnostmi popestrimo že tako zanimive dneve, ki ustvarijo mnoga nova prijateljstva. Program je namenjen otrokom od 1. do 5. razreda osnovne šole.

Program poteka v Ljubljani za na OŠ dr. Vita Kraigherja, kjer imamo na razpolago telovadnico in učilnico, v neposredni bližini pa park in otroško ter športno igrišče.

Pridružujemo si pravico do sprememb ali odpovedi terminov glede na aktualno epidemiološko sliko v državi. Varstvo bo organizirano v skladu z vsemi navodili in ukrepi NIJZ, vlade in ostalih pristojnih institucij.

Aktivne poletne počitnice 2023

Aktivne jesenske počitnice 2023

OKVIRNI PRIGRAM

Program se bo izvajal na OŠ dr. Vita Kraigherja,  v neposrednji bližini in glede na tedenski program na različnih lokacijah po Ljubljani.

– Od 7.00 do 8.30 ure varstvo v telovadnici in učilnici z aktivnostmi po izbiri otrok,
– malica,
– od 9.00 do 12.00 ure potekajo vsak dan različne športne aktivnosti, delavnice in izleti z različnimi obiski.
– ob 12.00 uri se odpravimo na kosilo in smo nazaj približno ob 13.00 uri,
– od 13.00 do 15.30 ure potekajo različne delavnice in športne aktivnosti,
– sledi popoldanska malica in v nadaljevanju varstvo do 17.00 s prosto igro po izbiri otrok na zunanjem igrišču dokler jih ne prevzamejo starši ali skrbniki.

*Ob prijavi na nesofinanciran program morajo biti vsi otroci člani SD Novinar za tekočo sezono. V primeru, da otroci niso člani se za program plača letna članarina (15 EUR) in velja do 31.8.2023.

Programe sofinancira

SD Novinar