Aktivne počitnice

Aktivne počitnice, kjer se trudimo, da je velik del programa izpeljan zunaj in otrokom ponujamo delavnice, šport, ustvarjanje, aktivnosti, družbo in še mnogo več. Z različnimi dejavnostmi popestrimo že tako zanimive dneve, ki ustvarijo mnoga nova prijateljstva. Program je namenjen otrokom od 1. do 5. razreda osnovne šole.

Program poteka v Ljubljani (Staničeva 41), kjer imamo na razpolago telovadnico in učilnico, v neposredni bližini pa park in otroško igrišče.

Pridružujemo si pravico do sprememb ali odpovedi terminov glede na aktualno epidemiološko sliko v državi. Varstvo bo organizirano v skladu z vsemi navodili in ukrepi NIJZ, vlade in ostalih pristojnih institucij.

Termini Aktivnih poletnih počitnic 2021

• 28. 6. – 2. 7.
  • 5. 7. – 9. 7.
  • 12. 7. – 16. 7.
  • 9. 8. – 13. 8.
  • 16. 8. – 20. 8.
  • 23. 8. – 27. 8.

SUBVENCINIRANA MESTA SO ZASEDENA!

Nekaj je še brezplačnih mest za otroke iz socialno ogroženih družin (za dodatne informacije pišite na info@novinar-drustvo.si).
V sredo, 5.5., ob 9. uri bomo odprli  prijavnico za nesofinacirana mesta.

ELEKTRONSKA PRIJAVNICA

Termin Aktivnih jesenskih počitnic 2021

• 25.-29.10.2021 (s prijavami bomo pričeli v septembru)

CENA

• 5 EUR/dan (osnovnošolski otroci (od 1.-5. razreda) s stalnim prebivališčem v MOL). Program aktivnih počitnic je sofinancira MOL, zato so mesta omejena.
  • 22 EUR/dan (ostali otroci z drugih občin in za dodatne termine)

Prijava in plačilo je možno le za celoten termin.

OKVIRNI PRIGRAM

– Od 7.00 do 8.30 ure varstvo v telovadnici in učilnici z aktivnostmi po izbiri otrok,
– malica,
– od 9.00 do 12.00 ure potekajo vsak dan različne športne aktivnosti, delavnice in izleti z različnimi obiski.
– ob 12.00 uri se odpravimo na kosilo in smo nazaj približno ob 13.00 uri,
– od 13.00 do 15.30 ure potekajo različne delavnice in športne aktivnosti,
– sledi popoldanska malica in v nadaljevanju varstvo do 17.00 s prosto igro po izbiri otrok na zunanjem igrišču dokler jih ne prevzamejo starši ali skrbniki.