fbpx
01 434 70 12 040/775 779 info@novinar-drustvo.si

Včlanjevanje v SLOSKI Klub, naslednika Modre Kartice, ki je osredotočen na širše članstvo, poteka že od 1.7.2022. Za vas smo zbrali strnjene informacije in glavne poudarke prenovljenega modela članstva v SLOSKI Klubu.

Člani SLOSKI Klub so razvrščeni v skupino AKTIVNIH ali PODPORNIH članov, odvisno od stopnje vključenosti posameznega člana v delovanje Smučarske zveze Slovenije (SZS).

SLOSKI Klub PODPORNI član:

Fizična oseba, ki je včlanjena v društvo, ki je član SZS in ima plačano članarino in ni intenzivno vpeta v trenažni in tekmovalni proces SZS. Med podporne člane spadajo podporniki, starši in drugi člani, ki podpirajo smučarske športe ter otroci, ki se rekreativno ukvarjajo s smučanjem. Podporni člani svojo članstvo v SLOSKI Klubu izkazujejo s člansko izkaznico v obliki virtualne personalizirane QR-kode.

* Letna članarina: 20,00 EUR

  • 15 eur članarina SD Novinar
  • 5 eur članarina SZS (+ paket zavarovanja ob izbiri)

Del sredstev članarine PODPORNIH članov je namenskih sredstev in se jih ob koncu tekoče članske sezone nameni za izvajanje programa vašega društva/kluba.

Ob tem ni nepomembno, da podporni člani SLOSKI Kluba ne dajejo le podpore izvrstnim slovenskim tekmovalcem, ki si podporo nedvomno zaslužijo. Z včlanitvijo v SLOSKI Klub tudi sami prejmejo številne ugodnosti, ki jih lahko koristijo s člansko izkaznico.

Vpisni postopek

1.korak: Včlanitev v SZS preko kluba. Predpogoj za včlanitev fizične osebe v SLOSKI Klub je predhodno članstvo v izbranem društvu oz. klubu, ki je član SZS.

2. korak: Posameznik, ki želi postati član SLOSKI Kluba in pridobiti člansko izkaznico SZS, naj pogoje za članstvo v SZS izpolni v izbranem društvu oz. klubu.

3. korak: Plačilo članarine

4. korak: Izdelava članstva SZS vsakemu klubskemu članu posebej (predpogoj poravnane obveznosti).

5. korak: Distribucija in polnopravno članstvo (obvezen podatek je pravi e-poštni naslov člana). Podporni člani na svoj mail naslov prejmejo člansko izkaznico v obliki virtualne personalizirane QR kode. Člani SLOSKI Kluba uživajo polnopravno članstvo v SZS.

Svoje članstvo v SD Novinar, SLOSKI klubu in izbiro paketa zavarovanja lahko opravite preko spodnje prijavnice. Po prijavi boste na elektronski naslov prejeli račun za plačilo.

Paketi Generali zavarovanj

Članom SZS smo v sodelovanju z Zavarovalnico Generali pripravili prenovljene pakete zavarovanj, ki so v letošnji sezoni še bolj atraktivni. Postani AKTIVNI ali PODPORNI član in si izberi paket zavarovanj po svoji meri!

* Za sklenitev paketa zavarovanja (vsi paketi članstva večji od osnovnega) v prijavnici navedite davčno številko saj je potrebna za                sklenitev zavarovanja pri zavarovalnici Generali.

Najbolj atraktivne ugodnosti članstva v SLOSKI Klubu:

Članom SLOSKI Kluba, aktivnim in podpornim, so na voljo številne ugodnosti pri partnerjih SZS. Seznam ugodnosti se dopolnjuje, o čemer vas bodo tudi ažurno obveščali. Med drugim vam podporno članstvo v SLOSKI klubu prinaša ugodnosti v trgovinah Intersport in brezplačen ogled tekem svetovnega pokala v Sloveniji. Več o ugodnostih lahko najdete na spodnji povezavi.

Ugodnosti članstva v Smučarskem društvu Novinar

Članom Smučarskega društva Novinar s plačano članarino za tekočo sezono so na voljo vse aktivnosti, ki jih izvajamo v okviru društva in zimski zaključek SD Novinar na Cerknem s tekmo za udeležence in testom smuči Volkl.

Splošne informacije

SD Novinar
Staničeva ulica 41
1000 Ljubljana
t: 01 434 70 12
m: 040 775 779
e: info@novinar-drustvo.si
w: www.novinar-drustvo.si

Kje smo?

Smučarsko društvo Novinar

Naročite se na obvestila društva