fbpx
01 434 70 12 040/775 779 info@novinar-drustvo.si

Športni tabori

Najboljša športna doživetja za otroke! Naša ponudba športnih taborov, ponuja nepozabno izkušnjo v čudovitem okolju.

Zakaj je naš tabor najboljša izbira za aktivne počitnice?

1. Veliko Zanimivih Športnih Aktivnosti: Otroci uživajo v naravi, vsak dan polni energije sodelujejo v različnih športnih aktivnostih, vključno z jutranjo telovadbo, pohodništvom, kolesarjenjem, izdelavo lokov in puščic ter večernimi aktivnostmi na igriščih, kot so nogomet, košarka, plezanje in še več.

2. Spoznavanje Novih Prijateljev in Nepozabno Druženje: Druženje z vrstniki poteka ob različnih aktivnostih, kot so skupinske igre, ples ob glasbi, taborni ogenj s peko hrenovk, športni kviz, večerni kino in sodelovanje pri skupnih nalogah. Prijateljstva, ki se oblikujejo, pa niso omejena le na tabor, saj postanejo prava in trajna.

3. Najboljša Preizkušnja za Življenjske Veščine: Otroci pridobijo pomembne življenjske veščine, kot so samostojnost, zaupanje vase in samozavest. S skupinskim preživljanjem časa se naučijo sodelovanja, sklepanja kompromisov in strpnosti. To je nepozaben korak k razvoju njihove osebnosti.

Pridruži se nam in doživi poletje polno smeha, športnih podvigov ter nepozabnih trenutkov, ki jih bodo otroci nosili s seboj skozi vse življenje!

Splošne informacije

SD Novinar
Staničeva ulica 41
1000 Ljubljana
t: 01 434 70 12
m: 040 775 779
e: info@novinar-drustvo.si
w: www.novinar-drustvo.si

Kje smo?

Smučarsko društvo Novinar

Naročite se na obvestila društva