Prevozni Kranjska Gora novoletne

Vabimo vas, da novoletne počitnice preživite s svojimi prijatelji in vrstniki ter učitelji smučanja na smučišču Kranjska Gora. Vsako jutro se bomo odpeljali iz Ljubljane in se v popoldanskih urah tja tudi vrnili, vmes pa uživali na snegu in se mimogrede naučili kakšnega novega zavoja.

TERMIN

• 26.-30.12. 2023 (5 dni)
  • 26.-28.12. 2023 (3 dni)

Okvirna časovnica:

Zbor vsako jutro ob 7:15 uri na Vodovodni cesti (za Plečnikovim stadionom), prihod ob 16:45 uri na isto mesto.

PROGRAM
Tečajniki bodo glede na smučarsko predznanje razdeljeni v manjše skupine, ki jih bo vodil učitelj smučanja z veljavno licenco. Program in vadba v skupinah je prilagojena glede na starost, smučarsko znanje in sposobnosti otrok, tako da jim omogoči kar najhitrejše napredovanje in izpopolnjevanje smučarske tehnike. Vadba na snegu bo vsebovala:

• prilagajanje na smučarsko opremo,
  • prilagajanje na osnovne oblike drsenja,
  • prosto smučanje z različnimi vajami in uporabo različnih pripomočkov,
  • smučarski poligoni, razne igre,
  • šolo smučanja z individualnimi nalogami,
  • smučanje po eni smučki, vzvratno smučanje,
  • smučanje preko valov, smučanje po celcu,
  • skoki na manjših skakalnicah in
  • zaključno tekmovanje s podelitvijo priznanj in nagrad.

CENA (3 dni): 240 eur

CENA (5 dni): 380 eur

*Drugi in vsi naslednji otroci imajo 5 % popust. Popust na drugega otroka velja samo v primeru, da sta oba prijavljena na 5-dnevni smučarski tečaj in ne velja za 3-dnevne tečaja smučanja. Obvezno vpišite v prijavnico pod opombe.

Cena vključuje: učenje smučanja v majhnih skupinah, prevoz iz Ljubljane v Kranjsko Goro in nazaj, pet/tri kosil v restavraciji na smučišču, petdnevno/tridnevno smučarsko vozovnico, uporabo vseh pripomočkov in rekvizitov, vse športne in spremljevalne aktivnosti, zavarovanje proti tretji osebi, animacijo, stroške vodenja in organizacije programa, učitelje SD Novinar.

Elektronska prijavnica

Vsi udeleženci naših tečajev morajo imeti plačano članarino (15 EUR) za sezono 2023/24.

Tečaj bo organiziran v skladu s splošnimi pogoji SD Novinar.

Morebitno izredno povišanje cen na trgu (prevozi, smučarske vozovnice), lahko spremeni cene posameznih tečajev in ostalih storitev. O morebitni spremembi vas bomo obvestili preko elektronske pošte.

SD Novinar
Staničeva ulica 41