fbpx
01 434 70 12 040/775 779 info@novinar-drustvo.si

Aktivne jesenske počitnice

 

Aktivne počitnice v Ljubljani bomo izvajali tudi med jesenskimi počitnicami. Vabljeni vsi otroci, ki si želite počitnice preživeti aktivno in v dobri družbi, zraven pa se kaj novega naučiti in doživeti. Ekipa SD Novinar vas pričakuje in se veseli zabavnega druženja!

Program bo potekal na novi lokaciji v OŠ dr. Vita Kraigherja, kjer smo že v preteklosti koristili otroško igrišče in park. Program je namenjen otrokom od 1. do 5. razreda osnovnih šol z območja MOL. Trudimo se, da je velik del aktivnih počitnic (če nam le to vreme omogoča) izpeljan zunaj, v naravi. Program je sestavljen tako, da za otroke poteka varstvo v telovadnici in učilnici z aktivnostmi po izbiri otrok od 7.00 do 8.30 ure, potem sledi malica, od 9.00 do 12.00 ure potekajo vsak dan različne športne aktivnosti, delavnice in izleti z različnimi obiski. Ob 12.00 uri se odpravimo na kosilo in smo nazaj približno ob 13.00 uri. Potem pa zopet od 13.00 do 15.30 ure potekajo različne delavnice in športne aktivnosti. Sledi popoldanska malica in v nadaljevanju varstvo do 17.00. s prosto igro po izbiri otrok na zunanjem igrišču dokler jih ne prevzamejo starši.

Termin: 30.10., 2.11. in 3.11.2023 (3 dni)

PROGRAM: 

 • ponedeljek: varstvo (bralni in družabni kotiček, športne igre), spoznavne igre, štafetne igre, športni kviz, tombola, spretnostni poligon in športni izzivi, varstvo in prosta igra
 • četrtek: varstvo (bralni in družabni kotiček, športne igre), sprehod v Tivoli in igranje mini golfa (pri Mini cafe golf), obisk in predstavitev dela policistov, igre z žogo, varstvo in prosta igra
 • petek: varstvo (bralni in družabni kotiček, športne igre), predstavitev sabljanja in Sankukai karateja, ustvarjalna delavnica, lov na zaklad, obisk Račke in zaključek, varstvo in prosta igra

* Program je okviren in se lahko spremeni glede na vremenske razmere in razpoložljivost zunanjih sodelavcev.

Prijave na spodnji povezavi bomo pričeli zbirati v torek, 10.10., ob 9.00 uri.

ELEKTRONSKA PRIJAVNICA

CENA:

 • brezplačno (otroci iz socialno ogroženih družin (obvezno dopisati pod opombe: PROŠNJA ZA BREZLAČNO VARSTVO) osnovnošolski otroci (od 1. do 5. razreda) s stalnim prebivališčem v MOL)
 • 6 EUR/dan  (subvencionirana mesta, program sofinacira Mestna občina Ljubljana, število mest je omejeno)
 • 25 EUR/dan (otroci z drugih občin in po zapolnitvi prostih mest)

Pogoji za subvencionirana mesta:

 • Programi je namenjen otrokom 1., 2., 3., 4. ali 5. razreda osnovne šole in imajo stalno prebivališče v Mestni občini Ljubljana.
 • Programi so namenjeni tudi otrokom družin, ki nimajo stalnega bivališča v MOL in živijo v študentskih domovih v Ljubljani, vendar le v primeru, da otroci obiskujejo osnovne šole v Ljubljani.
 • Ne glede na navedeno ceno programa, so v terminu na voljo mesta za socialno ogrožene otroke, za katere je varstvo v celoti brezplačno (prosimo, da ob prijavi to navedete pod opombe).
 • Število prostih mest je omejeno, upoštevali bomo vrstni red prijav.
 • Za vsakega otroka je obvezno izpolniti svojo prijavnico (velja tudi za sorojence).

Prijava in plačilo je mogoče le za celoten termin. Plačilo izvedete po potrditvi prijave in prejetju računa. Cena vključuje: vse športne in spremljevalne aktivnosti, vstopnine, uporabo vseh pripomočkov in rekvizitov, kosila in malice, zavarovanje proti tretji osebi, animacijo, stroške vodenja in organizacije programa, učitelje in animatorje SD Novinar.

*Plačila v primeru odpovedi udeležbe na subvencioniranem programu, ne bomo vračali.
**Ob prijavi na nesofinanciran program morajo biti vsi otroci člani SD Novinar za tekočo sezono. V primeru, da otroci niso člani se za program plača letna članarina (15 EUR) in velja do 31.8.2024.

Program bo organiziran v skladu s splošnimi pogoji SD Novinar.

Programe sofinancira

Splošne informacije

SD Novinar
Staničeva ulica 41
1000 Ljubljana
t: 01 434 70 12
m: 040 775 779
e: info@novinar-drustvo.si
w: www.novinar-drustvo.si

Kje smo?

Smučarsko društvo Novinar

Naročite se na obvestila društva