fbpx
01 434 70 12 040/775 779 info@novinar-drustvo.si

Smučanje

V sezoni 2020/21 smo uspeli izpeljati le prevozna tečaja na Cerknem in v Kranjski Gori med zimskimi počitnicami, letos pa se bomo zopet potrudili organizirati prevozne in nastanitvene tečaje na Cerknem, v Kranjski gori, na Voglu in na Starem Vrhu v času Božičnih in zimskih počitnic ter dodatne sobotne smučarske izlete.
Oglejte si termine tečajev na različnih lokacijih in poiščite možnost, ki najbolj ustreza vam in vašim otrokom!

Tečajniki bodo glede na predznanje razdeljeni v manjše skupine pod vodstvom naših učiteljev smučanja Tečaji so namenjeni našim najmlajšim članom, za katere pripravljamo sobotne izlete ter prevozne in nastanitvene tečaje med novoletnimi in zimskimi počitnicami. Naši tečaji so namenjeni vsem otrokom, ki si želijo smučati in se naučiti novih vragolij na snegu. Vse to seveda pod strokovnim vodstvom izkušenih učiteljev smučanja v homogenih skupinah. Vadba v skupinah omogoča hitrejše napredovanje in s pomočjo različnih individualnih pristopov (npr. video analize, vadba z dodatnimi nalogami) kar najbolj učinkovito odpravljanje posameznikovih napak

Na nastanitvenih tečajih in zimovanjih bomo za otroke v popoldanskem in večernem času organizirane razne družabne igre, pohod z baklami, sproščanje v bazenu, sankanje, ples in še kaj. Udeleženci vseh tečajev se bodo na koncu pomerili v veleslalomu ter si priborili diplomo in nagrado.

Slike letošnjih tečajev najdete na naši FACEBOOK strani

Splošne informacije

Staničeva ul. 41,
1000 Ljubljana
t: 01/434 70 12
m: 040 775 779
e: info@novinar-drustvo.si
www: www.novinar-drustvo.si

Kje smo?

Smučarsko društvo Novinar

Naročite se na obvestila društva