fbpx
01 434 70 12 040/775 779 info@novinar-drustvo.si

Smučanje

V sezoni 2022/23 smo izpeljali prevozne tečaje na Cerknem, v Kranjski Gori ter na Starem Vrhu ter nastanitvena tečaja na Cerknem. 

Letos pa se bomo zopet potrudili organizirati prevozne in nastanitvene tečaje na Cerknem, v Kranjski gori in na Starem Vrhu v času Božičnih in zimskih počitnic ter dodatne sobotne smučarske izlete.
Oglejte si termine tečajev na različnih lokacijih in poiščite možnost, ki najbolj ustreza vam in vašim otrokom!

Tečajniki bodo glede na predznanje razdeljeni v manjše skupine pod vodstvom naših učiteljev smučanja Tečaji so namenjeni našim najmlajšim članom, za katere pripravljamo sobotne izlete ter prevozne in nastanitvene tečaje med novoletnimi in zimskimi počitnicami. Naši tečaji so namenjeni vsem otrokom, ki si želijo smučati in se naučiti novih vragolij na snegu. Vse to seveda pod strokovnim vodstvom izkušenih učiteljev smučanja v homogenih skupinah. Vadba v skupinah omogoča hitrejše napredovanje in s pomočjo različnih individualnih pristopov (npr. video analize, vadba z dodatnimi nalogami) kar najbolj učinkovito odpravljanje posameznikovih napak

Na nastanitvenih tečajih in zimovanjih bomo za otroke v popoldanskem in večernem času organizirane razne družabne igre, pohod z baklami, sproščanje v bazenu, sankanje, ples in še kaj. Udeleženci vseh tečajev se bodo na koncu pomerili v veleslalomu ter si priborili diplomo in nagrado.

Slike letošnjih tečajev najdete na naši FACEBOOK strani

SLOSKI Klub

Pri smučarski zvezi Slovenije so v letošnji sezoni prenovili sistem članstva. Po novem omogočajo tudi prijavo podpornih članov. Podporni član je fizična oseba, ki je včlanjena v društvo, ki je član SZS in ima plačano članarino in ni intenzivno vpeta v trenažni in tekmovalni proces SZS. Med podporne člane spadajo podporniki, starši in drugi člani, ki podpirajo smučarske športe. Podporni člani svojo članstvo v SLOSKI Klubu izkazujejo s člansko izkaznico v obliki virtualne personalizirane QR kode.

Podporni člani imajo na račun članstva v SLOSKI klubu številne ugodnosti, ki med drugim vključujejo pupuste v trgovinah Intersport, v spletni trgovini SloSki shop in vstop na tekme svetovnega pokala v Sloveniji. Več o ugodnostih in pogojih članstva si lahko preberete na straneh SZS: https://sloski.si/sloski-klub-clanstvo/

Vsem prijavljenim na smučarske tečaje v sezoni 2022/23 omogočamo vpis v SLOSKI klub, ki vam ob plačilu 5 eur članarine v SZS nudi že omenjene ugodnosti za člane. Svojo željo za vpis v SLOSKI klub lahko izrazite v prijavnici na posamezni tečaj smučanja.

Splošne informacije

SD Novinar
Staničeva ulica 41
1000 Ljubljana
t: 01 434 70 12
m: 040 775 779
e: info@novinar-drustvo.si
w: www.novinar-drustvo.si

Kje smo?

Smučarsko društvo Novinar

Naročite se na obvestila društva