fbpx
01 434 70 12 040/775 779 info@novinar-drustvo.si

Vabimo vse otroke od 4. starosti naprej, ki bi se radi naučili ali izpopolnili svoje znanje rolanja, da se nam pridružijo na tedenskem tečaju rolanja v času poletnih počitnic. Tečaj bo poteka od ponedeljka do četrtka 1,5 ure na dan.

Otroci bodo razdeljeni v manjše, po starosti in predznanju homogene skupine.

KDAJ in KJE?

Od ponedeljka do četrtka od 17.30 do 19.00 ure v naslednjih terminih in lokacijah:

CENA:

  •  50 EUR

Za tečaj  ima 2. otrok 10 % popusta, 3. otrok iz iste družine pa 20 % popusta.

Vsi otroci morajo biti člani SD Novinar za tekočo sezono. V primeru, da otroci niso člani se za program plača letna članarina (15 EUR) in velja do 31.8.2025.

ELEKTRONSKA PRIJAVNICA

Prijave sprejemamo do srede pred predvidenim terminom. V primeru premajhnega števila udeležencev si pridružujmo pravico do odpovedi termina.

Vsi vadeči potrebujejo opremo za rolanje: rolarje, čelado, ščitnike za zapestje, komolce in kolena. Uporaba zaščitne opreme je obvezna!
Nudimo možnost izposoje opreme, najem opreme ni v ceni tečaja. Cena izposoje za celoten tečaj: ščitniki ali čelada (3 EUR), rolerji (7 EUR), komplet (10 EUR).

Poleg tega pa priporočamo, da imajo otroci s sabo negazirano pijačo.

PROGRAM:

Začetni tečaj: pravilna uporaba in navajanje na opremo, obračanja na mestu, padanje in vstajanje, osnovni rolarski korak, zaustavljanje z zavoro in v travi, zavijanje, vožnja v drsalni tehniki, limonce, osmice, vožnja pod oviro …

Nadaljevalni tečaj: vijuganje med stožci in raznimi ovirami, vožnja po klancu, vožnja in zaustavljanje na pesku, vožnja po eni nogi, limonce in osmice vzvratno, skoki,  zavijanje s prestopno tehniko, opravljati različne naloge med vožnjo…

Izpopolnjevalni tečaj: obrat med vožnjo, zaustavljanje z obratom, T zaustavljanje, zavijanje s prestopno tehniko nazaj, skoki z obratom za 180, hokej na rolerjih, ravnotežne drže (polklek, kanonček, peta-prsti, prsti-prsti), vožnja po strmejših klancih, terenske vožnje daljših razdalj …