fbpx
01 434 70 12 040/775 779 info@novinar-drustvo.si

Zamislite si športni dan v Ljubljani, kjer se lahko na enem mestu brezplačno preizkusite v različnih športnih aktivnostih in izzivih, vmes uživate v dobri kulinariki, aktivno preživet dan pa zvečer v dobri družbi zaključite s plesom in petjem ob koncertu Magnifica. Vse to in še več lahko doživite na prvem ljubljanskem festivalu športa, ki bo v petek in soboto, 8. in 9. septembra 2023 v parku Tivoli. 

Vsi ljubitelji zimske zabave se bomo preizkusili v simultanem smučanju! Športni izziv Smučarskega društva Novinar bo preizkusil moč skupinskega dela in vaše veščine na smučarski progi in na smučarski tekmi na rolerjih.

Športni izziv
Zberite ekipo štirih članov in si nataknite naše dolge smuči, saj boste skupaj premagovali zavoje in ovire ter preizkušali svoje sodelovanje. Koordinacija, komunikacija in prijateljstvo bodo vaše skrivno orožje do zmage, saj ima vsak član ključno vlogo. Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da doživite užitek smučanja kot nikoli prej – sredi poletnega parka Tivoli in spoznajte ostale športne vsebine, ki jih ponujamo. Ste pripravljeni na izziv?

Zimsko tekmovanje v središču Parka Tivoli 

Tekmovanje bo potekalo na klančini pod Halo tivoli. Tekmovalci se bodo z rolerji spustili po smučarski progi in poskupali doseči najboljši čas. Najboljši trije časi v vsaki kategoriji prejmejo nagrade.

Kategorije:
– Vrtčevski otroci: letnik rojstva 2018 in mlajši (deklice in dečki)
– Osnovnošolski otroci: letnik rojstva 2017 do 2014 (deklice in dečki)
– Osnovnošolski otroci: letnik rojstva 2013 do 2010 (deklice in dečki)
– Srednješolci: letnik rojstva 2009 do 2005 (punce in fantje)
– Odrasli: letnik rojstva 2004 in starejši (ženske in moški)

Vsi prijavljeni potrebujejo sledečo opremo za rolanje:
Rolarje, čelado, ščitnike za zapestje, komolce in kolena.
Uporaba zaščitne opreme je obvezna!

Tekmovalci lahko uporabljajo tudi smučarsko čelado in palice.

Štart tekmovanja bo ob 9:30. Vsi prijavljeni imajo na voljo dve vožnji, da postavijo najboljši čas. Razglasitev razultatov bo predvidoma ob 14:30.

Za tekmovanje je potrebna prijava:

Prijave na tekmovanje

Več o festivalu pa si lahko preberete na strane Ljubljana je šport

Na Ljubljanski festival športa se lahko brezplačno odpravite z javnim prevozom LPP.