fbpx
01 434 70 12 040/775 779 info@novinar-drustvo.si

Še zadnji teden našega druženja v juliju je pred nami. Nekaj dejavnosti pri katerih otroci zelo uživajo je ponovno na urniku, z spremenjenimi vsebinami in novimi prijatelji bodo otroci ponovno obiskali Mini cafe golf v Tivoliju in bazen Kodeljevo, na katerega nas bo odpeljal Ljubljanski potniški promet. V petek nas ponovno čaka zanimiva in poučna delavnica v sestavljanju modelov pod okriljem Young Engineers Ljubljana.

Vsekakor pa ne bo manjkalo nekaj čisto novih stvari, tako nas bodo ta teden obiskali jamarji, predstavili vam bomo cestno kolesarjenje, da bodo otroci videli kako močno Tadej Pogačar pritiska pedala na Tour de France. Manjkalo ne bo niti ogromno športa, otroci pa se bodo ta teden peš odpravili v Mostec.

Za hrano bosta poskrbela Okrepčevalnice Kapica (jedilnik) in na bazenu Gostilna in pizzerija Julči s “Pizza da te kap”. 

Tukaj najdete urnik, spremljajte pa nas na naših socialnih omrežjih, kjer dnevno objavljamo utrinke z naših aktivnosti (FB in IG).

Po zaključku tega tedna odhajamo tudi mi na počitnice in se s programom Aktivnih poletnih počitnic in rolerskimi tečaji med počitnicami vrnemo v tednu po 9.8. Nekaj prostih mest je še na obeh programih.