01/434 70 12 040/775 779 info@novinar-drustvo.si

Aktivne jesenske počitnice

Aktivne počitnice v Ljubljani bomo izvajali tudi med jesenskimi počitnicami. Vabljeni vsi otroci, ki si želite počitnice preživeti aktivno in v dobri družbi, zraven pa se kaj novega naučiti in doživeti. Ekipa SD Novinar vas pričakuje in se veseli zabavnega druženja!

Program bo potekal v Ljubljani (Staničeva 41) in je namenjen otrokom od 6. do 15. leta (letnik rojstva 2012 in starejši). Trudimo se, da je velik del programa (če nam le to vreme omogoča) izpeljan zunaj, v naravi. Program je sestavljen tako, da za otroke poteka varstvo v telovadnici in učilnici z aktivnostmi po izbiri otrok od 7.00 do 8.30 ure, potem sledi malica, od 9.00 do 12.00 ure potekajo vsak dan različne športne aktivnosti, delavnice in izleti z različnimi obiski. Ob 12.00 uri se odpravimo na kosilo in smo nazaj približno ob 13.00 uri. Potem pa zopet od 13.00 do 15.30 ure potekajo različne delavnice in športne aktivnosti. Sledi popoldanska malica in v nadaljevanju varstvo do 17.00. s prosto igro po izbiri otrok na zunanjem igrišču dokler jih ne prevzamejo starši.

Prvo jutro, ko so prisotni vsi otroci, bomo izvedli spoznavno delavnico (podajanje žogice s klicem enega od otrok, izdelava aviončkov in iskanje lastnika le tega). Namen spoznavne delavnice je, da se otroci spoznajo med sabo in pričnejo ustvarjati nove prijateljske vezi. Na bazen in bolj oddaljene destinacije se otroci odpravijo z avtobusom LPP. Vse ostale aktivnosti pa se bodo dogajale v bližini telovadnice tako da se bodo do njih odpravili kar peš. Za varnost na bazenu je poskrbljeno, saj so otroci razdeljeni v manjše skupine glede na predznanje plavanja in z njimi je skozi ves čas prisoten vaditelj plavanja. Program je sestavljen iz različnih športnih vsebin, ki se vsak teden spreminjajo in sicer se otroci preizkusijo in seznanijo s: pohodništvom, rolanjem, elementarnimi igrami, igrami z žogo, plavanjem, igrami v vodi ter skoki v vodo, štafetnimi igrami, hokejem z rolerji ter na travi, baseballom, slack linom, orientacijo, plesne delavnice in različnimi spretnostnimi poligoni. Poleg športnih aktivnosti pa seveda v program vključujemo različne ustvarjalne delavnice, različne ekperimente, družabne igre in vsebine kjer otroci predstavijo svoje talente (kuharski mojster, karaoke, Novinarjev talent).

Termin: 29.10., 30.10. in 2.11.2018
CENA: 20 EUR/dan
PRIJAVA
bo možna preko elektronske prijavnice (objavljene na tej strani) vsaj dva tedna pred pričetkom programa.

Prijava in plačilo je mogoče le za celoten termin. Plačilo izvedete po potrditvi prijave in prejetju računa. Cena vključuje: vse športne in spremljevalne aktivnosti, prevoz, uporabo vseh pripomočkov in rekvizitov, kosila in malice, zavarovanje proti tretji osebi, animacijo, stroške vodenja in organizacije programa, učitelje in animatorje SD Novinar. Plačila v primeru odpovedi udeležbe na sofinanciranem programu, ne bomo vračali. Ob prijavi se je potrebno včlaniti v SD Novinar (velja za nesubvencioniran program) ter plačati celoten aranžma.

Splošni pogoji so sestavni del te ponudbe in so dostopni na internetni strani SD Novinar.

• ponedeljek od 9.00 do 13.00
  • sreda od 9.00 do 13.00