Rolanje

Tečaj rolanja september 2021

V mesecu septembru bomo organizirali tečaj rolanja v Parku Tivoli, ki vključuje 8 enournih vadb s pričetkom 6.9. oziroma 7.9.

• Termina:
    1. termin: ponedeljek in sreda (17.30 – 18.30)
    2. termin: torek in četrtek (17.30 – 18.30)

CENA TEČAJA: 55eur

Za tečaj  ima 2. otrok 10 % popusta, 3. otrok iz iste družine pa 20 % popusta.

Za vadbo lahko koristite BON21 (bon z namenom odprave posledic epidemije v gostinstvu, turizmu, športu in kulturi).

ELEKTRONSKA PRIJAVNICA

Tečaj rolanja je namenjen učenju in izpopolnjevanju rolanja otrok od 3,5 leta naprej in mladine z uporabo sodobnih didaktičnih pripomočkov (poligoni, talne oznake, ostali rekviziti). Vadba poteka v manjših homogenih skupinah, prilagojena je glede na starost in predznanje otrok in mladine, kar jim omogoča najhitrejše napredovanje.

Izpeljali bomo začetni tečaj (od 3,5 let naprej) in nadaljevalni tečaj rolanja, ki ga bomo zaključili s podelitvijo diplom in nagradic.

Nudimo tudi možnost izposoje rolerjev in zaščitne opreme. Obvezen je predhodni dogovor.

Vsi vadeči potrebujejo opremo za rolanje:
Rolarje, čelado, ščitnike za zapestje, komolce in kolena poleg tega pa priporočamo, da imajo otroci s sabo negazirano pijačo.
Uporaba zaščitne opreme je obvezna!

Vsi otroci morajo biti člani SD Novinar za tekočo sezono. V primeru, da otroci niso člani se za program plača letna članarina (10 EUR) in velja do 31.8.2022.

Tečaj bo organiziran v skladu s splošnimi pogoji SD Novinar in upoštevanjem priporočil NIJZ o omejevanju širitve virusa Covid-19.

Pred začetkom vadbe boste prejeli podrobnejše informacije.

Tečaji rolanja 2021

Tečaj rolanja je namenjen učenju in izpopolnjevanju rolanja otrok od 3,5 leta naprej in mladine z uporabo sodobnih didaktičnih pripomočkov (poligoni, talne oznake, ostali rekviziti). Vadba poteka v manjših homogenih skupinah, prilagojena glede na starost in predznanje otrok in mladine, kar jim omogoča najhitrejše napredovanje.

Vsi vadeči potrebujejo opremo za rolanje:
Rolarje, čelado, ščitnike za zapestje, komolce in kolena. Uporaba zaščitne opreme je obvezna!
Nudimo možnost izposoje opreme (obvezno navedite ob prijavi).

POLETNE POČITNICE (več informacij):

CENA:

• 45 EUR

Tečaji bodo potekali v popoldanskem času med 17:30 in 19:00

Za tečaj  ima 2. otrok 10 % popusta, 3. otrok iz iste družine pa 20 % popusta.

ELEKTRONSKA PRIJAVNICA

Pred začetkom vadbe boste prejeli podrobnejše informacije.