fbpx
01 434 70 12 040/775 779 info@novinar-drustvo.si

Smučanje

V skladu s predpisi, ki trenutno veljajo, smo med zimskimi počitnicami za vas pripravili tečaja na smučišču Cerkno in Kranjska Gora.

Aktualno informacije in prijavnico najdete na: http://www.novinar-drustvo.si/news/aktualno-zimske2021/ 

Priporočamo, da se z otroki čim večkrat odpravite ven v naravo, kakšno idejo (za zunaj ali notri) pa najdete med našimi novicami (Migaj z Račko).

Tako bomo skupaj čim bolj pripravljeni za prihajajoče smučarske dneve na smučiščih Cerkno in Kranjska Gora.


Tečajniki bodo glede na predznanje razdeljeni v manjše skupine pod vodstvom naših učiteljev smučanja Tečaji so namenjeni našim najmlajšim članom, za katere pripravljamo sobotne izlete ter prevozne in nastanitvene tečaje med novoletnimi in zimskimi počitnicami. Naši tečaji so namenjeni vsem otrokom, ki si želijo smučati in se naučiti novih vragolij na snegu. Vse to seveda pod strokovnim vodstvom izkušenih učiteljev smučanja v homogenih skupinah. Vadba v skupinah omogoča hitrejše napredovanje in s pomočjo različnih individualnih pristopov (npr. video analize, vadba z dodatnimi nalogami) kar najbolj učinkovito odpravljanje posameznikovih napak

Na nastanitvenih tečajih in zimovanjih bomo za otroke v popoldanskem in večernem času organizirane razne družabne igre, pohod z baklami, sproščanje v bazenu, sankanje, ples in še kaj. Udeleženci vseh tečajev se bodo na koncu pomerili v veleslalomu ter si priborili diplomo in nagrado.

Preverite programe in poiščite možnost, ki najbolj ustreza vam in vašim otrokom!