3. in 4.12.2022  bo na smučišču Kranjska Gora potekal ISIA predsezonski licenčni seminar.

Združenje učiteljev in trenerjev smučanja Slovenije – ZUTS Slovenije pri Smučarski zvezi Slovenije razpisuje dvodnevni predsezonski ISIA licenčni seminar za učitelje alpskega smučanja, ki bo potekal v soboto, 3. in nedeljo 4. decembra 2022 (rezervni termin v soboto, 10. in nedeljo, 11. decembra 2022) v Kranjski Gori.

Licenčni seminar velja kot obveznost (pogoj) za pridobitev licence ISIA 2024 tudi za strokovno usposobljen strokovni kader komisije za telemark smučanje. Zaradi učinkovitejšega izkoristka časa bodo skupine udeležencev formirane na podlagi predhodnih prijav na seminar. Seminar bo praktičnega in teoretičnega tipa.

Praktični del seminarja bo potekal na snegu, teoretični del pa bo posredovan v obliki predavanj. Udeležba na obeh delih na oba razpisana dneva, je za udeležence seminarja OBVEZNA.

Naslov seminarja: »Ski Easy postaja resničnost«

Vec informacij o seminarju lahko najdete v razpisu na spletni strani ZUTS:

RAZPIS

Prijave na ISIA predsezonski licenčni seminar potekajo preko osnovnih organizacij. Svojo prijavo lahko oddate preko spodnje povezave. Prijave zbiramo do torka 29.11.2022 do 12:00.

ELEKTRONSKA PRIJAVNICA