Učiteljski tečaji

V letošnji sezoni bomo izpeljali tečaje za pridobitev naziva Učiteljsmučanja v skladu z novim Zakonom o športu (ZŠpo-1). Zakon uzakonja 2. stopenjsko usposaljanje tako si bodo kandidati po uspešno opravljenm program pridobili naziv STROKOVNI DELAVEC 1, ŠPORTNO TRENIRANJE, SMUČANJE – ALPSKO.

Termini

• Praktičen del: 3.-7.3.2021 in 19.-23.3.2021 (Krvavec), teoretičen del 2.3.2020 popoldan (Ljubljana)

Program izobraževanja

• 650 EUR

Cena vključuje: specialna teoretično predavanje, učenje smučanja z demonstratorji, videoanalize, literaturo, tečajnino ZUTS, zavarovanje proti tretji osebi, organizacijo tečaja.

* Glede na letošnje obdobje koronavirusa bomo upoštevali aktualna priporočila NIJZ, Vlade RS in ostalih pristojnih institucij v zvezi z izvedbo programov varstva. Dopuščamo možnost, če bodo to zahtevale razmere v času izvedbe programa, pridružujemo pravico do sprememb programa ali odpovedi termina. O morebitnih spremembah vas bomo pravočasno obvestili.

Elektronska prijavnica
Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest oziroma do 5 dni pred pričetkom termina. Ob prijavi se je potrebno včlaniti v SD Novinar (letna članarina znaša 10€)

Dodatne informacije
Iztok Zajc (iztok.zajc@novinar-drustvo.si) ali v pisarni SD Novinar.

Pogoji za dokončanje SD1

• prisotnost na predavanjih in praktičnem delu
  • opravljen teoretičen izpit (splošni in specialni del)
  • opravljen praktičen izpit,
  • pedagoška praksa,
  • nastop pred vrsto (oceni mentor na pedagoški praksi)
  • seminarska naloga in izpolnene učne priprave.

Diplomo o usposobljenosti kandidati prejmejo po opravljenih vseh obveznostih indopolnjenem 18. letu ter predložitvi dokazila o končani najmanj 3. letni poklicni šoli.

Obrazce in pravilnike o poteku usposabljanja najdete na www.zuts.si.