Vadba v šolskem letu 2021-22 je namenjena otrokom, ki obiskujejo vrtce, kjer vadbo izvajamo. Učitelji SD Novinar bodo otroke z vašim dovoljenjem prevzeli v skupini v vrtcu po končani vadbi pa jih prevzamejo starši.

Naš program je sestavljena tako, da otroci krepijo in nadgrajujejo že pridobljeno znanje in pridobivajo nova. V majhnih skupinah je delo prilagojeno starosti in sposobnostim, poleg tega pa se otrokom posvetimo tudi individualno.

Z vadbo, ki poteka preko igre, otroci razvijajo gibalne sposobnosti, spoznajo pomen sodelovanja in timskega dela. Skozi vadbo krepijo tudi samozavest in inspiracijo za raziskovanje in nadgradnjo svojih gibalnih sposobnosti tudi izven vodene vadbe. Ko iščejo svoje rešitve za dosego ciljev različnih nalog preko različnih gibalnih iger, razvijajo tudi ustvarjalnost.

Za prvi obrok vadnine lahko koristite BON21 (bon z namenom odprave posledic epidemije v gostinstvu, turizmu, športu in kulturi).

PRVEM TEDNU SO OBISKI BREZPLAČNI (PRIJAVA JE OBVEZNA).

VRTEC GALJEVICA z vadbo pričnemo 4.10.2021 in zaključimo predvidoma konec maja 2022.

ELEKTRONSKA PRIJAVNICA GALJEVICA

VRTEC JELKA  z vadbo pričnemo 4.10.2021 in zaključimo predvidoma konec maja 2022.

ELEKTRONSKA PRIJAVNICA JELKA

VIŠKI VRTCI z vadbo  pričnemo 2.11.2021 in zaključimo v sredini junija 2022.

ELEKTRONSKA PRIJAVNICA VIŠKI

INTERESNE DEJAVNOSTI V OSNOVNIH ŠOLAH z vadbo pričnemo v tednu po 4.10.2021 (urnik je še v prirpavi)

ELEKTRONSKA PRIJAVNICA