fbpx
01 434 70 12 040/775 779 info@novinar-drustvo.si

Se še spomnite tiste zimske šole v naravi/ počitniškega tečaja, ko ste se v koči greli pri peči, ko ste prišli iz smučanja? Se spomnite prijateljev, s katerimi ste pred spanjem še navdušeno premlevali dogodke preteklega dne “kako je Niko padel v celcu” in “kako je Jure s kepo zadel punco, ki mu je bila všeč direktno v čelado”? Kako ste zjutraj komaj čakali, da posije sonce in upali, da boste šli na tisti skok, katerega vam je učitelj prejšnji dan obljubil?

Podarite lepe spomine tudi svojim otrokom in jim s tem obogatite življenje z izkušnjami, ki jih lahko dobijo samo s smučanjem!

Med zimskimi počitnicami SD Novinar organizira različne oblike tečajev smučanja za vaše otroke:

Elektronska prijavnica

 

Naši tečaji so namenjeni vsem otrokom, ki si želijo smučati in se naučiti novih vragolij na snegu. Vse to seveda pod strokovnim vodstvom izkušenih učiteljev smučanja in v homogenih skupinah. Vadba v skupinah omogoča hitrejše napredovanje, več zabave in spletanje novih prijateljstev.

Vsak dan bomo začeli z ogrevanjem, dopoldanskim smučanjem, kosilom in kratkim počitkom, popoldanskim smučanjem. Skratka: za otroke bomo poskrbeli kot za svoje, jih nahranili, naučili smučat in še veliko zabavnega “po poti”.

Na nastanitvenih tečajih in zimovanjih bomo za otroke v popoldanskem/ večernem času organizirane razne družabne igre, pohod z baklami, sproščanje v bazenu, sankanje, ples in še kaj, glede na lokacijo in vremenske razmere. Udeleženci vseh tečajev se bodo na koncu pomerili v veleslalomu ter si priborili diplomo in nagrado. Več informacij v pripetih linkih.

Poiščite Vam najbolj primeren tečaj in se prijavite še danes!
Število prostih mest je omejeno.