Aktivne poletne počitnice bodo potekale v Ljubljani na OŠ dr. Vita Kraigherja in so namenjene otrokom letnika 2018 in starejšim. Subvencionirana mesta z strani Mestne občine Ljubljana so namenjena otrokom od 1. do 5. razreda osnovne šole. Trudimo se, da je velik del programa (če nam le omogoča vreme) izpeljan zunaj, v naravi hkrati pa se bodo vsebine tedensko menjavale, da bodo otroci preizkusili in spoznali čim več različnih dejavnosti.

Termini 2024:

• 1. 7. – 5. 7.
  • 8. 7. – 12. 7.
  • 15. 7. – 19. 7.
  • 22. 7. – 26. 7.
  • 29. 7. – 2. 8.
  • 5. 8. – 9. 8.

PRIJAVE

Prijave začnemo zbirati kot vsi ponudniki subvencioniranih mest s strani MOL v torek, 7.5., ob 7.00 uri. – VSA SOFINANCIRANA MESTA SO POLNA

Informacijo o stanju vaše prijave (ena izmed zgornjih možnosti) vam bomo sporočili najkasneje do jutri (sreda  8.5.2024) do 16:00 ure.

Prijavnico za nesofinancirana mesta bomo odprli četrtek, 9.5., ob 11. uri. Neglede na to če ste oddali prijavnico za sofinancirano mesto, je v četrtek prijavnico potrebno oddati ponovno.