fbpx
01 434 70 12 040/775 779 info@novinar-drustvo.si

Modra kartica

Modra kartica je članska izkaznica Smučarske zveze Slovenije in hkrati tudi Zveze učiteljevin trenerjev smučanja Slovenije, ki deluje pod okriljem le te. Modra kartica velja do konca junija in se naroča vsako leto, informacije, pogoje in ceno posameznih kartic najdete na: http://www.modrakartica.com/.

Vsak učitelj smučanja v primeru, da želi urediti veljavno licenco za poučevanje mora urediti Modro kartico preko ene od osnovnih organizacij, saj se ZUTS-ova Modra Kartica razlikuje od navmodraadne in je na kartici tudi slika, napisane usposobljenosti in prostor za licenčno nalepko.

Zaradi velikega števila paketov, različnih zavarovanj in koriščenja ugodnosti, prosimo da si natančno preberete vse informacije v zvezi z Modro kartico 2021/22 na: https://www.modrakartica.com/Predstavitev-in-vrste-kartic

Tudi v letošnji sezoni je možnost zavarovanja poklicne odgovornosti, več informacij najdete na povezavi.

V letošnjem letu je prišlo do preimenovanja obstoječih imen za nazive ter določenih sprememb v samem licenciranju, več informacij si lahko preberete v pripsevku.

 

ELEKTRONSKA PRIJAVNICA PODALJŠANJEELEKTRONSKA PRIJAVNICA NOVI

Po naročilu boste na mail prejeli račun za Modro kartico in članarina SD Novinar (10 EUR). Modro kartico prejmete po pošti.