fbpx
01 434 70 12 040/775 779 info@novinar-drustvo.si

Arabba

 

Družinski tečaj Arabba

Pridružite se nam na družinskem tečaju v Arabbi, kjer boste brez skrbi smučali po lepo urejenih progah, vaši otroci pa bodo v šoli smučanja pod budnim nadzorstvom  naših učiteljev smučanja.

TERMIN

 

SMUČIŠČE

Področje Arabba je  del sistema Dolomiti Superski Odlično izhodišče za smučanje na Marmoladi (3342 m) in vstopno mesto v sistem Dolomiti Superski. Vsi kraji so med seboj povezani z žičniškim sistemom, ki obsega preko 1000 km urejenih smučarskih prog. Celotno področje ima možnost umetnega zasneževanja zato je strah pred pomanjkanjem snega odveč.

NAMESTITEV
APARTMAJSKE HIŠE HOUSE ARABBA – PRECOMUN
Lepo urejena apartmajske hiše, ki se nahajajo neposredno ob smučišču. V posamezni  apartmajski hiši je do 8 apartamjev, vsi so opremljeni z  televizorjem, Sat televizijo ter balkonom.

App za do 4 osebe (dvosobni): dnevni prostor z raztegljivim kavčem, spalnica z zakonsko posteljo, kuhinja, kopalnica in TWC.
App za do 6 oseb (trisobni): dnevni prostor z enim ali dvemi ležišči, spalnica z dvema ležiščema, spalnica z dvema ali tremi ležišči -lahko pograd, kuhinja, kopalnica.

Vsi apartmaji imajo pomivalni stroj, pečico, Sat Tv, nekateri tudi balkon.

CENIK

House Aabba

Namestitev Cena
APP TIP 4  €
APP TIP 6  €

DOPLAČILA: Kavcija  €/apartma in  končno čiščenje 54 -70 €. Opomba: možnost najema posteljnine in brisač ob predhodni najavi za doplačilo 10 €/osebo. Obvezno doplačilo: turistična taksa.


SMUČARSKE VOZOVNICE

Dolomiti Superski
Odrasli   €
Seniorji   €
Mladina   €
Otroci* 0
  • Seniorji rojeni pred
  • Mladina rojeni po
  • Otroci rojeni po

Otroci* – Otroci rojeni po  imajo karto brezplačno v kolikor kupi karto eden od staršev. Velja pravilo 1 odrasel, 1 otrok.


ŠOLA SMUČANJA

  • tečaj smučanja  za otroke: 6 dni, najmanj pet ur dnevno                                     €

Šola smučanja je obvezna za vse otroke, ki se bodo udeležili družinskega tečaja. V tečaj sprejemamo otroke starejše od 5 let, za mlajše je potreben dogovor z vodjo tečaja. Zborno mesto: sedežnica Burz


PROGRAM
  • Šola smučanja za otroke (vsak dan od 9. do 15. ure).
  • Arabba apres ski party!!! (Za varstvo otrok poskrbljeno!!!).
  • Popoldanski in večerni program za otroke in starše (družabne igre).

Kot prijava se šteje rezervacija apartmaja in plačilo 30% celotnega aranžmaja. Ob prijavi je potrebno poravnati tudi članarino. Tečaj je organiziran v skladu s splošnimi pogoji SD Novinar.