Si za športno obarvano poletno druženje z novimi prijatelji? Se rad zabavaš ob vodi in v naravi?

Če je tvoj odgovor DA, te vabim, da se pridružiš našemu POLETNEMU ŠPORTNEMU TABORU s spodbudami Žana Kranjca v CŠOD OE Radencih ob reki Kolpi.

TERMIN: 28.6.-2.7.2021

Zakaj je Novinarjev športni tabor najboljša izbira za aktivne počitnice?

1. VELIKO ZANIMIVIH ŠPORTNIH AKTIVNOSTI

Poleg zabave v Kolpi in naravi, se otroci srečujejo s široko bazo športno-vzgojnega znanja: jutranja telovadba v gozdičku, kopanje, vodne igre, raftanje,

lokostrelstvo, pohodništvo, rolanje, popoldanske aktivnosti na igriščih (nogomet, košarka, slackline, plezanje, štafetne igre, …), ki so prilagojene starosti in sposobnostim otrok.

1. NOVI IZZIVI

Glede na to, da društvo deluje tudi pri razvoju alpskega smučanja za otroke in mladino, se otroci v taboru srečujejo in pridobivajo tudi osnovno znanje rolanja, ki je osnova alpskega smučanja. Po opravljenih spretnostnih nalogah pa si prisluži podpis našega najboljšega slovenskega veleslalomista Žana Kranjca.

1. SPOZNAVANJE NOVIH PRAVIH PRIJATELJEV IN NEPOZABNO DOŽIVETJE

Druženje z vrstniki je odličen način, da spoznajo nova prijateljstva. Sklepanje prijateljev ob različnih aktivnostih, kot je druženje pri skupinskih igrah, zabava ob glasbi (ples), taborni ogenj (peka hrenovk), predstavitev Bele krajine in njihovega narečja, športni kviz, večerni kino, sodelovanje pri pomembnih nalogah (reditelj, oblačenje posteljnine, pospravljanje sob, …). Taboru se bo pridružila tudi Novinarjeva Alpska šola in naša maskota Račka. Pravih prijateljstev pa se ne pozabi in se ne zaključijo ob koncu tabora.

1. NAJBOLJŠA PREIZKUŠNJA

Na taboru otroci oblikujejo pomembne življenjske veščine, kot so samostojnost, zaupanje vase in samozavest. Ker bodo otroci cel tabor preživeli v skupini je to odličen način, da se naučijo sodelovati, sklepati kompromise in biti strpni.

ELEKTRONSKA PRIJAVNICA

Prijave zbiramo do 31.5.2021.

CENA: 275 EUR

Drugi in vsi naslednji otroci imajo 5 % popust. Obvezno vpišite v prijavnico pod opombe.

Cena vključuje:

• 4x polni penzion in dodatno kosilo prilagojen otrokom v CŠOD OE Radenci,
  • celodnevno uporabo tekočine in sadja,
  • vse športne in spremljevalne aktivnosti,
  • uporabo vseh pripomočkov in rekvizitov,
  • darilna vrečka ob odhodu (majica, slika s podpisom Žana Kranjca),
  • prevoz Ljubljana-Radenci-Ljubljana,
  • zavarovanje proti tretji osebi,
  • animacijo, stroške vodenja in organizacije programa,
  • otroke bodo skozi celodnevno aktivnosti in varstvo spremljali strokovno usposobljeni animatorji in učitelji SD Novinar.

Vsi udeleženci potrebujejo komplet opremo za rolanje (rolerji, čelada, ščitniki). Nudimo možnost izposoje rolerjev in zaščitne opreme. Obvezen predhoden dogovor, navesti ob prijavi.

Vsi udeleženci tabora morajo biti člani SD Novinar. Tisti, ki nimajo plačano članarino za sezono 2020/21, bodo prejeli dodaten račun za članarino (letna članarina v višini 10 EUR, velja do 31.8.2022)

POMEMBNO!

Pridružujemo si pravico do sprememb ali odpovedi tabora glede na aktualno epidemiološko sliko v državi. Tabor bo organiziran v skladu z vsemi aktualnimi navodili in ukrepi NIJZ, vlade in ostalih pristojnih institucij.

Mi se že veselimo druženja med počitnicami!