01/434 70 12 040/775 779 info@novinar-drustvo.si

Schladming

Pridružite se nam na tednu družinske smučarije v Schladmingu, na avstrijskem salzburškem. Smučišče Schladming  je od Ljubljane oddaljeno samo 240km.

TERMIN:  23.2. -2.3. 2019

SMUČIŠČE
Tradicionalno prizorišče svetovnega pokala v alpskem smučanju je v zadnjih nekaj letih doživelo veliko dobrodošlih sprememb in tako postalo eno izmed največjih in najmodernejših smučarskih centrov v Avstriji. Pričakuje vas 115 km smučarskih prog, 46 smučarskih naprav od 745 do 2.015 m. n. m. Na voljo tudi tekaške proge, snežni park ter nočna smuka. S to smučarsko vozovnico je možno smučati v 5 regijah (Salzburger Sportwelt – Amade, Schladming – Dachstein Tauern, Gastein, Hochkoenigs Winterreich, Grossarltal), kar predstavlja 860 km prog in 270 žičnic.

NAMESTITEV
APARTMAJSKA HIŠA FERIENALM****
Apartmajska hiša se nahaja na obrobju Schladminga  od žičnice je oddaljena 900m, pred hišo je postaja smučarskega  avtobusa.
Studio za 2 do 4 osebe (28 m2): dnevno spalni prostor z zakonsko posteljo in pogradom (1,90m dolžine), kuhinjska niša, jedilni kot, kopalnica in ločen wc.
Apartma za do 6 oseb (65 m2): dnevni prostor z dvema ležiščema, kuhinjska niša, jedilni kot, dve kopalnici s tušem in wc-jem, etaža v kateri sta dve spalnici (vsaka s po dvema ležiščema).
Oprema apartmajev: vsi apartmaji imajo sat tv, večji apartmaji tudi pomivalni stroj in pečico. Prevoz do smučišča s smučarskim avtobusom, ki ustavi pred objektom.

ŠOLA SMUČANJA
tečaj smučanja za otroke: 6 dni, najmanj pet ur dnevno – 215€.

Šola smučanja je obvezna za vse otroke, ki se bodo  udeležili  družinskega  tečaja.  V  tečaj  sprejemamo  otroke starejše od 5 let, za mlajše je potreben dogovor z vodjo tečaja.

• Šola smučanja za otroke (vsak dan od 9. do 15. ure),
  • šola smučanja za odrasle z demonstratorji SD Novinar,
  • Schladming apres ski party!!! (za varstvo otrok poskrbljeno!!!),
  • popoldAnski (kopanje, drsanje) in večerni program (družabne igre).

Kot prijava se šteje rezervacija apartmaja in plačilo 30% celotnega aranžmaja. Ob prijavi je potrebno poravnati tudi članarino. Tečaj je organiziran v skladu s splošnimi pogoji SD Novinar.

• ponedeljek od 9.00 do 13.00
  • sreda od 9.00 do 13.00