fbpx
01 434 70 12 040/775 779 info@novinar-drustvo.si
  • 9.3.2022

Odhod ob 7:30 (zbor 7.15) uri na parkirišču na Vodovodni cesti (za Bežigrajskim stadionom)
Prihod ob 16:30 uri na isto mesto.

PROGRAM
Tečajniki bodo glede na smučarsko predznanje razdeljeni v manjše skupine, ki jih bo vodil učitelj smučanja z veljavno licenco. Program in vadba v skupinah je prilagojena glede na starost, smučarsko znanje in sposobnosti otrok, tako da jim omogoči kar najhitrejše napredovanje in izpopolnjevanje smučarske tehnike.

Cena:

  • 65 EUR

Cena vključuje: učenje smučanja v majhnih skupinah, celodnevno smučarsko vozovnico, avtobusni prevoz, kosilo, uporabo vseh pripomočkov in rekvizitov, vse športne in spremljevalne aktivnosti, zavarovanje proti tretji osebi, animacijo, stroške vodenja in organizacije programa, učitelje SD Novinar.

Nudimo izposojo smučarske opreme, ki ni všteta v ceni tečaja. Cenik izposoje opreme: https://www.solasmucanjacerkno.si/izposoja-in-servis/. Udeležencem tečaja nudimo 20 % popust. Smučarski začetniki ne potrebujejo palic.

Elektronska prijavnica

Prijave zbiramo do ponedeljka, 7.2.2022, do 15. ure oziroma do zapolnitve prostih mest.

Več o sobotnih smučarskih izletih najdete na povezavi.

POMEMBNO:

Zaradi zagotavljanja varnosti in preprečevanja širjenja okužbe s COVID-19 bomo upoštevali priporočila NIJZ in vas prosimo, da se navodila dosledno držite. Vsa podrobnejša navodila bodo prejeli udeleženci ob zaključku prijav.

Vsi udeleženci naših tečajev morajo imeti plačano članarino (10€) za sezono 2021/22.

Tečaj bo organiziran v skladu s splošnimi pogoji SD Novinar.