fbpx
01 434 70 12 040/775 779 info@novinar-drustvo.si

Glede na dobre snežne razmere bomo v marcu izpeljali še vikend tečaja (6.-7.3. in 13.-14.3.) v Kranjski Gori in 5-dnevni smučarski tečaj (8.-12.3.) na Krvavcu. Smučarski tečaji so namenjeni tudi najmlajšim otrokom od 3 leta naprej.

Prevoza nimamo organiziranega iz Ljubljane, naši učitelji otroke prevzamejo na smučišču.

V Kranjski Gori (več informacij) bomo izpeljali vikend tečaja v naslednjih terminih: 6.-7.3. (2 dni) in 13.-14.3. (2 dni).

V marcu ponujamo vam tudi 5 dnevni smučarski tečaj od ponedeljka do petka (8.-12.3.) na smučišču Krvavec (več informacij), ki bo imel tudi skupine vrtčevskih otrok od 3. leta starosti naprej.

Na smučišče morajo zaradi omejitev pri prevozu otroci priti z lastnim prevozom nato pa jih na smučišču prevzamejo naši učitelji.

Elektronska prijavnica

* Glede na letošnje obdobje koronavirusa bomo upoštevali aktualna priporočila NIJZ, Vlade RS in ostalih pristojnih institucij v zvezi z izvedbo tečajev smučanja. Dopuščamo možnost, če bodo to zahtevale razmere v času izvedbe tečajev, da bo tečaj izveden v manjših skupinah ali individualno, pridružujemo si pravico do sprememb programa, zmanjšanja števila udeležencev (po vrstnem redu prijav), spremembe cene tečaja ali odpovedi termina.
Morebitne spremembe lahko vplivajo tudi na ceno izvedbe tečaja (spremembe števila vadečih, možnost prevoza, …).
O morebitnih spremembah vas bomo pravočasno obvestili.