fbpx
01 434 70 12 040/775 779 info@novinar-drustvo.si

Preživite novoletne počitnice na smučeh v družbi naših učiteljev in Račke na enem izmed slovenskih smučišč, kjer so zabava, užitek na snegu, dobra družba in velik smučarski napredek zagotovljeni.

Tudi med letošnjimi novoletnimi počitnicami bomo organizirali velik nabor različnih tečajev smučanja za otroke na dveh super slovenskih smučiščih, Cerkno in Kranjska Gora, izbirali pa boste lahko med prevoznim in nastanitvenim tečajem.

Nastanitveni tečaj

Otroci bodo počitnice preživeli v hotelu Cerkno, kjer bodo dneve izkoriščali za tečaj smučanja v manjših homogenih skupinah, popoldan in zvečer pa bodo naši učitelji za njih pripravili številne aktivnosti in doživetja v naravi in hotelu.

Nastanitveni tečaj med novoletnimi počitnicami bo potekal od 27. do 30. decembra na smučišču Cerkno kjer bodo otroci in učitelji  nameščeni v večposteljnih sobah v Hotelu Cerkno, vse sobe imajo kopalnico, WC, balkon in internetno povezavo.  Otroke bo na smučišče vozil avtobus.

Prevozni tečaji

Letos smo za otroke med novoletnimi počitnicami pripravili tri različne prevozne tečaje, da boste vi in vaši mali smučarji lahko izbrali najprimernejšo možnost za učenje smučanja in uživanje na snegu.

Prevozni tečaji bodo potekali na smučišču Cerkno in v Kranjski Gori.

Na Cerknem bo prevozni tečaj potekal vzporedno z nastanitvenim in sicer med 27. in 30. decembrom, v Kranjski Gori pa bomo izpeljali pet-dnevni ter tri-dnevni tečaj in sicer med 26. in 30. decembrom oziroma med 26. in 28. decembrom.

.         

Tečajniki bodo na vseh tečajih glede na smučarsko predznanje razdeljeni v manjše skupine, ki jih bo vodil učitelj smučanja z veljavno licenco. Program in vadba v skupinah je prilagojena glede na starost, smučarsko znanje in sposobnosti otrok, tako da jim omogoči kar najhitrejše napredovanje in izpopolnjevanje smučarske tehnike.

Za vadbo lahko koristite BON21 (bon z namenom odprave posledic epidemije v gostinstvu, turizmu, športu in kulturi).

Vadba na snegu bo vsebovala:

  • prilagajanje na smučarsko opremo,
  • prilagajanje na osnovne oblike drsenja,
  • prosto smučanje z različnimi vajami in uporabo različnih pripomočkov,
  • smučarski poligoni, razne igre,
  • šolo smučanja z individualnimi nalogami,
  • smučanje po eni smučki, vzvratno smučanje,
  • smučanje preko valov, smučanje po celcu,
  • skoki na manjših skakalnicah in
  • zaključno tekmovanje s podelitvijo priznanj in nagrad.