fbpx
01 434 70 12 040/775 779 info@novinar-drustvo.si


Februar 2018

V nedeljo, 4.2.2018, je v organizaciji SD Novinar v Kranjski Gori potekalo že 24. Mednarodno tekmovanje za pokal Roka Petrovića za cicibanke in cicibane. Tekmovanja se je udeležilo več kot 190 tekmovalcev iz 4 držav. Poleg tekmovalcev slovenskih klubov še tekmovalci iz Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine in Italije.

Zjutraj nas je pričakovalo sonce in super snežna podlaga kar je še pripomoglo, da so tekmovalci uživali v družbi sovrstnikov in se zabavali ter tekmovali. Najboljši v posamezni kategoriji so prejeli bogate nagrade in prehodni pokal, ki ga je Rok kot ciciban osvojil na Trofeo Topolino.  Nagrade in pokale jim je podelila ministrica za izobraževanje, znanost in šport Maja Makovec Brenčič.

V kategoriji cicibank je zmagala Ana Bokal (Smučarski klub Alpetour Škofja Loka), 2. mesto je osvojila Lana Pušnik  (SK Velenje), 3.mesto pa Gaja Kidrič (ŠD Alpska Šola Rogla).
V kategoriji cicibanov je zmagal Miha Oserban (SK Črna), 2. mesto je osvojil Grega Rotar Oserban (Športni klub Modri),  3. mesto pa Jaka Škrjanc (ASK Medvode).

Tudi tekmovalci SD Novinar so se odlično odrezali in osvojili naslednja mesta: 14. Luka Gmajnar,  21. Vid Božnik, 27. Matic Krašovec, 34. Luka Korpar, 43. Svit Gabrijelčič , 29. Blažka  Jurca, 31. Lina Tominc, 43. Anja Simončič, 57. Eva Lana Tomažinčič , 61. Nika Jemec, 62. Eva Slonjšak, 64. Maja Jagodič Boštjančič, 66. Sara Hafner.

Vsem tekmovalcem čestitamo!

Več o Pokalu Roka Petroviča si lahko preberete v zavihku Tekmovalno smučanje -> Pokal Roka Petroviča.

Smučarsko društvo Novinar