Nastanitveni Cerkno zimske počitnice

*vsa mesta so že zasedena

Otroci bodo z nami preživeli nepozabne zimske počitnice z obilico snežnih radosti na Cerknem.

TERMIN

• 21.2 – 25.2. 2022 (5dni)

SMUČIŠČE CERKNO
Odlično urejene proge, najsodobnejše in najvarnejše naprave, kakovostna ponudba ostalih storitev, na čelu z Alpsko perlo na vrhu Smučarskega centra Cerkno, so glavni razlogi, da je SC Cerkno prejel laskavo priznanje Naj slovensko smučišče (v sezonah 2010/11, 2011/12, 2012/13, 2016/17, 2017/18, 2018/19), ki ga v vseslovenski radijski akciji podelijo obiskovalci in poslušalci iz vse Slovenije, ponovno pa smo prejeli tudi priznanje Družini prijazno smučišče.

NAMESTITEV
Otroci in učitelji bodo nameščeni v večposteljnih sobah v Hotelu Cerkno, vse sobe imajo koplanico, WC, balkon in internetno povezavo.  Otroke bo na smučišče vozil avtobus.

OKVIREN PROGRAM
1. dan, ponedeljek:

• spoznavni večer

2. dan, torek:

• smučanje*, snemanje z video kamero
  • videoanaliza po skupinah
  • kopanje v termalnem  bazenu

3. dan, sreda

• smučanje*
  • družabne igre, ustvarjalno popoldne

4. dan, četrtek

• tombola, športni kviz
  • pakiranje prtljage

5. dan, petek:

• smučanje*,
  • podelitev priznanj in nagrad
  • odhod domov

*Tečajniki bodo glede na smučarsko predznanje razdeljeni v manjše skupine, ki jih bodo vodili učitelji smučanja z veljavno licenco. Program in vadba v skupinah je prilagojena glede na starost, smučarsko znanje in sposobnosti otrok, tako da jim omogoči kar najhitrejše napredovanje in izpopolnjevanje smučarske tehnike. Poudarek je na prostem smučanju z različnimi vajami in uporabo različnih pripomočkov, smučarskih poligonih ter šoli smučanja z individualnimi nalogami. Poleg tega pa bomo tudi smučali po eni smučki in vzvratno, smučali preko valov, skakali na manjših skakalnicah in se na koncu pomerili v spretnostnem tekmovanju.

CENA: 370eur

Drugi in vsi naslednji otroci imajo 5 % popust. Obvezno vpišite v prijavnico pod opombe.

Cena vključuje: učenje smučanja v majhnih skupinah*, prevoz iz Ljubljane na Cerkno in nazaj, 5 polnih penzionov, petdnevno smučarsko vozovnico, uporabo vseh pripomočkov in rekvizitov, vse športne in spremljevalne aktivnosti (bazen), zavarovanje proti tretji osebi, animacijo, stroške vodenja in organizacije programa, učitelje SD Novinar.

*vsa mesta so že zasedena

Elektronska prijavnica

Vsi udeleženci naših tečajev morajo imeti plačano članarino (10 EUR) za sezono 2021/22.

Tečaj bo organiziran v skladu s splošnimi pogoji SD Novinar.