Od začetka decembra do konca marca za vas organiziramo priljubljene sobotne izlete. V letošnji sezoni bomo izmenično hodili na smučišče Cerkno ali Stari Vrh (odvisno od pogojev). Otroci bodo smučali pod vodstvom Novinarjevih učiteljev v majhnih, homogenih skupinah.

TERMINI

• 9. in 16. december
  • 6., 13., 20. in 27. januar
  • 3. in 10. februar
  • 3. in 10. marec

Zbor ob 7:15 uri na parkirišču pred Tehničnimi pregledi Avto Krka (Ulica Ljubljanskih brigad, tik za obvoznico).
Prihod ob 16:45 uri na isto mesto.

PROGRAM

Tečajniki bodo glede na smučarsko predznanje razdeljeni v manjše skupine, ki jih bo vodil učitelj smučanja z veljavno licenco. Program in vadba v skupinah je prilagojena glede na starost, smučarsko znanje in sposobnosti otrok, tako da jim omogoči kar najhitrejše napredovanje in izpopolnjevanje smučarske tehnike. Vadba na snegu bo vsebovala:

• prilagajanje na smučarsko opremo,
  • prilagajanje na osnovne oblike drsenja,
  • prosto smučanje z različnimi vajami in uporabo različnih pripomočkov,
  • smučarske poligone, razne igre,
  • smučanje s kratkimi smučmi – blade smuči,
  • šola smučanja z individualnimi nalogami,
  • smučanje po eni smučki, vzvratno smučanje,
  • smučanje preko valov, smučanje po celcu,
  • skoki na manjših skakalnicah,
  • postavitve kratkih, gumijastih količkov in
  • enostavne veleslalomske postavitve.

V primeru zadostnega števila prijav bo organiziran tudi tečaj bordanja.

Zadnji sobotni smučarski izlet (10.3.2018) bo organizirana zaključna tekma za vse otroke, starše in učitelje, ki so bili z nami v tej sezoni.

Prijave, do četrtka (do 15:00 ure) za tekoči teden preko PRIJAVNICE.

CENA

• Stari vrh: 51 EUR
  • Cerkno: 55 EUR

Drugi in vsi naslednji otroci iz iste družine imajo 10 % popust. Obvezno vpišite v prijavnico pod opombe.

Cena vključuje: učenje smučanja v majhnih skupinah, smučarsko vozovnico, kosilo, avtobusni prevoz, uporabo vseh pripomočkov in rekvizitov, zavarovanje proti tretji osebi, animacijo, stroške vodenja in organizacije programa, učitelje SD Novinar z veljavno licenco.

Plačilo je po prejetem računu na poslovni račun (SD Novinar, Staničeva 41, Ljubljana, TRR: 03134-1000007712).

Kot prijava se šteje rezervacija in plačilo celotnega aranžmaja. Vsi udeleženci tečaja morajo biti člani SD Novinar s poravnano članarino.

Tečaj bo organiziran v skladu s splošnimi pogoji SD Novinar.

Staničeva 41

m: 040/775 779