Otroci bodo med božičnimi počitnicami z nami preživeli nepozabne počitnice z obilico snežnih radosti na Rogli.

TERMIN

• 26.12 - 30.12. 2017

SMUŠIŠČE

Smučarski center Rogla vas pozimi razvaja s smučanjem na naravnem in umetnem snegu z izvrstno urejenimi progami. Kljub veličastnemu okolju pa smučišče sploh ni zahtevno. Pravzaprav boste na Rogli zlahka našli progo, ki je prilagojena vašemu nivoju znanja.

Rogla je res pravi raj za ljubitelje smučanja, deskanja na snegu, teka na smučeh v prosti tehniki, turne smuke ali sankanja… Poskrbimo tudi za malčke, ki lahko svoje znanje vadijo v otroškem vrtcu in ljubitelje akrobatskih prvin, za katere vsako zimo uredimo snežni park.

NAMESTITEV

Nastanjeni bomo v bungalovih, od smučišča ter hotelskega kompleksa Rogla in Planja so bungalovi oddaljeni le 250m. Tukaj radi počitnikujejo tudi aktivni športni navdušenci, saj se v bližini nahajajo tekaške in pohodniške poti. Bungalovi nudijo udobne dvo- in štiriposteljne bungalove različnih velikosti.

PROGRAM:

• smučanje*
  • spoznavni večer
  • Božičkova darila (vsak prinese eno univerzalno darilo (fantje/punce) do max 10€ vrednosti in žrebamo)
  • Plavanje v bazenu
  • Sankanje Zlodejevo (letne sani)
  • 1x Kino
  • 1x Telovadnica – igre z žogo
  • 1x »žur v diskoteki«

* Tečajniki bodo glede na smučarsko predznanje razdeljeni v manjše skupine, ki jih bodo vodili učitelji smučanja z veljavno licenco. Program in vadba v skupinah je prilagojena glede na starost, smučarsko znanje in sposobnosti otrok, tako da jim omogoči kar najhitrejše napredovanje in izpopolnjevanje smučarske tehnike. Poudarek je na prostem smučanju z različnimi vajami in uporabo različnih pripomočkov, smučarskih poligonih ter šoli smučanja z individualnimi nalogami. Poleg tega pa bomo tudi smučali po eni smučki in vzvratno, smučali preko valov, skakali na manjših skakalnicah, smučali po celcu in se na koncu pomerili v čisto pravi tekmi.

Cena: 350 EUR

Drugi in vsi naslednji otroci imajo 5 % popust. Obvezno vpišite v prijavnico pod opombe.

Cena vključuje: učenje smučanja v majhnih skupinah, prevoz iz Ljubljane na Roglo in nazaj, 4 polne penzione in dodatno kosilo v restavraciji na smučišču, petdnevno smučarsko vozovnico, uporabo vseh pripomočkov in rekvizitov, vse športne in spremljevalne aktivnosti, zavarovanje proti tretji osebi, animacijo, stroške vodenja in organizacije programa, učitelje SD Novinar.

Vsi udeleženci naših tečajev morajo imeti plačano članarino (10 EUR) za sezono 2017/18.

elektronska prijavnica

Tečaj bo organiziran v skladu s splošnimi pogoji SD Novinar.

Staničeva 41

m: 040/775 779