Pridružite se nam na tednu družinske smučarije v Schladmingu, na avstrijskem salzburškem. Smučišče Schladming  je samo 240 km oddaljeno iz Ljubljane.

SMUČIŠČE:

Tradicionalno prizorišče svetovnega pokala v alpskem smučanju je v zadnjih nekaj letih doživelo veliko dobrodošlih sprememb in tako postalo eno izmed največjih in najmodernejših smučarskih centrov v Avstriji. Pričakuje vas 115 km smučarskih prog, 46 smučarskih naprav od 745 do 2.015 m. n. m. Na voljo tudi tekaške proge, snežni park ter nočna smuka. S to smučarsko vozovnico je možno smučati v 5 regijah (Salzburger Sportwelt - Amade, Schladming - Dachstein Tauern, Gastein, Hochkoenigs Winterreich, Grossarltal), kar predstavlja 860 km prog in 270 žičnic.

NAMESTITEV:

APARTMAJSKA HIŠA FERIENALM****

Apartmajska hiša se nahaja na obrobju Schladminga  od žičnice je oddaljena 900m, pred hišo je postaja smučarskega  avtobusa.

Studio za 2 do 4 osebe (28 m2): dnevno spalni prostor z zakonsko posteljo in pogradom (1,90m dolžine), kuhinjska niša, jedilni kot, kopalnica in ločen wc.

Apartma za do 6 oseb (65 m2): dnevni prostor z dvema ležiščema, kuhinjska niša, jedilni kot, dve kopalnici s tušem in wc-jem, etaža v kateri sta dve spalnici (vsaka s po dvema ležiščema).

Oprema apartmajev: vsi apartmaji imajo sat tv, večji apartmaji tudi pomivalni stroj in pečico. Prevoz do smučišča s smučarskim avtobusom, ki ustavi pred objektom.

CENIK

Apartmajska hiša Ferienalm

Namestitev Cena
Studio 2 - 4 854 €
APP 6 1630 €

Doplačila: končno čiščenje 48 € studio, 66 €/app, kavcija 100 - 150 € apartma. Turistična taksa 1,5 € na osebo/dan. Vključeno v ceno: najem 7 dni, posteljnina, brisače, brezplačni WIFI v apartmajih.

SMUČARSKE VOZOVNICE:

6 dnevna otroci* (2002 - 2011) 128,50 €
6 dnevna mladinska (1999 - 2001) 192,50 €
6 dnevna odrasla 257 €

*6 dnevna otroci: za otroke v starosti od 4 do 6 let je nakup smučarske vozovnice potreben v kolikor samostojno uporabljajo žičnico.

ŠOLA SMUČANJA:

• tečaj smučanja za otroke: 6 dni, najmanj pet ur dnevno    215 €.

Šola smučanja je obvezna za vse otroke, ki se bodo  udeležili  družinskega  tečaja.  V  tečaj  sprejemamo  otroke starejše od 5 let, za mlajše je potreben dogovor z vodjo tečaja.

• šola smučanja za otroke (vsak dan od 9. do 15. ure)
  • šola smučanja za odrasle z demonstratorji SD Novinar
  • Schladming apres ski party!!! (za varstvo otrok poskrbljeno!!!)
  • popoldanski (kopanje, drsanje) in večerni program (družabne igre)

Kot prijava se šteje rezervacija apartmaja in plačilo 30% celotnega aranžmaja. Ob prijavi je potrebno poravnati tudi članarino. Tečaj je organiziran v skladu s splošnimi pogoji SD Novinar.

letos praznuje

60. obletnico delovanja