ARABBA - DOLOMITI SUPERSKI

Področje Arabba/Marmolada je del sistema Dolomiti Superski. Odlično izhodišče za smučanje na Marmoladi (3342 m) in vstopno mesto v sistem Dolomiti Superski. Vsi kraji so med seboj povezani z žičniškim sistemom, ki obsega preko 1000 km urejenih smučarskih prog. Celotno področje ima možnost umetnega zasneževanja, zato je strah pred pomanjkanjem snega odveč.

NAMESTITEV

APARTMAJSKE HIŠE HOUSE ARABBA - PRECOMUN
Lepo urejene apartmajske hiše, ki se nahajajo neposredno ob smučišču. V posamezni apartmajski hiši je do 8 apartmajev, vsi so opremljeni s televizorjem, SAT TV ter balkonom.

APP za do 4 osebe (dvosobni): dnevni prostor z raztegljivim kavčem, spalnica z zakonsko posteljo, kuhinja, kopalnica in TWC.

APP za do 6 oseb (trisobni): dnevni prostor z enim ali dvemi ležišči, spalnica z dvema ležiščema, spalnica z dvema ali tremi ležišči - lahko pograd, kuhinja, kopalnica.

Vsi apartmaji imajo pomivalni stroj, pečico, SAT TV, nekateri tudi balkon.

CENIK

House Arabba

Namestitev Cena
APP TIP 4 950 €
APP TIP 6 1280 €

DOPLAČILA: kavcija 100 €/apartma in končno čiščenje 54 - 70 €. Opomba: možnost najema posteljnine in brisač ob predhodni najavi za doplačilo 15 €/osebo. Obvezno doplačilo: turistična taksa.

SMUČARSKE VOZOVNICE:

ARABBA Dolomiti Superski
Odrasli 230 € 265 €
Seniorji 207 € 238 €
Mladina 161 € 185 €
Otroci* 0 0
  • Seniorji rojeni pred 25.11.1952
  • Mladina rojeni po 25.11.2001
  • Otroci rojeni po 25.11.2009

Otroci* - otroci rojeni po 25.11.2009 imajo karto brezplačno, vkolikor kupi karto eden od staršev. Velja pravilo 1 odrasel, 1 otrok.

ŠOLA SMUČANJA

• tečaj smučanja za otroke: 6 dni, najmanj 5 ur dnevno

Šola smučanja je obvezna za vse otroke, ki se bodo udeležili družinskega tečaja. V tečaj sprejemamo otroke starejše od 5 let, za mlajše je potreben dogovor z vodjo tečaja.

• šola smučanja za otroke (vsak dan od 9. do 15. ure)
  • Arabba apres ski party! (za varstvo otrok je poskrbljeno!)
  • popoldanski in večerni program za otroke in starše (družabne igre)

Kot prijava se šteje rezervacija apartmaja in plačilo 30% celotnega aranžmaja. Ob prijavi je potrebno poravnati članarino. Tečaj je organiziran v skladu s splošnimi pogoji SD Novinar.

letos praznuje

60. obletnico delovanja