Družinski teden Kronplatz (17.2. - 24.2.2018)

SMUČIŠČE
Kronplatz je idealno družinsko smučišče in del področja Dolomiti Superski. Kronplatz obsega preko 100 km urejenih smučarskih prog. Celotno smučišče ima možnost umetnega zasneževanja, zato je strah pred pomanjkanjem snega odveč.

Preberi več

Družinski tečaj Schladming (17.2. - 24.2.2018)

Pridružite se nam na tednu družinske smučarije v Schladmingu, na avstrijskem salzburškem. Smučišče Schladming  je samo 240 km oddaljeno iz Ljubljane.

SMUČIŠČE:

Tradicionalno prizorišče svetovnega pokala v alpskem smučanju je v zadnjih nekaj letih doživelo veliko dobrodošlih sprememb in tako postalo eno izmed največjih in najmodernejših smučarskih centrov v Avstriji. Pričakuje vas 115 km smučarskih prog, 46 smučarskih naprav od 745 do 2.015 m. n. m. Na voljo tudi tekaške proge, snežni park ter nočna smuka. S to smučarsko vozovnico je možno smučati v 5 regijah (Salzburger Sportwelt - Amade, Schladming - Dachstein Tauern, Gastein, Hochkoenigs Winterreich, Grossarltal), kar predstavlja 860 km prog in 270 žičnic.

Preberi več

Družinski teden Arabba (20.1. - 27.1.2018)

ARABBA - DOLOMITI SUPERSKI

Področje Arabba/Marmolada je del sistema Dolomiti Superski. Odlično izhodišče za smučanje na Marmoladi (3342 m) in vstopno mesto v sistem Dolomiti Superski. Vsi kraji so med seboj povezani z žičniškim sistemom, ki obsega preko 1000 km urejenih smučarskih prog. Celotno področje ima možnost umetnega zasneževanja, zato je strah pred pomanjkanjem snega odveč.

letos praznuje

60. obletnico delovanja