SAALBACH 14.12. – 17.12. 2017

SMUČIŠČE

Smučišče je idealno za vse stopnje freeride navdušencev. Nudi številne skrite spuste, ki jih boste lahko odkrivali skupaj z našimi izkušenimi freeriderji  ter tako varno spoznavali to zvrst smučanja. Za vse tiste, ki še nimate freeride izkušenj in nimate svoje opreme, bomo poskrbeli, saj bo na voljo dovolj testnih smuči, prav tako pa tudi nekaj lavinske opreme.

• Freeride klinika vsak dan od 10. do 14. ure
    • Freeride klinika bo potekala v manjših skupinah, ki jih bodo vodili naši izkušeni freeriderji. Glede na snežne razmere vas bodo vodili po skritih terenih Saalbach Hinterglema in vam na varen način predstavili vse čare takega smučanja. V okviru freeride klinike si boste lahko sposodili testne smuči, spoznali osnove varnega gibanja v skupini in popravili tehniko smučanja izven urejenih terenov.
    • Freeride klinika se bo začenjala vsako jutro v zajtrkovalnici ob 8.30 z obveznim sestankom in planom za tisti dan
    • Vsi udeleženci freeride klinike morajo imeti obvezno lavinsko opremo (vsaj žolno) ter čelado (možnost izposoje lavinske opreme ob predhodni najavi 10 EUR/osebo)
    • Udeležba v freeride kliniki je na lastno odgovornost
    • za tiste, ki vas freeride ne pritegne, bo organizirana smučarska klinika ter test alpskih smuči. Nasveti, skrivnosti in spodbuda s strani naših ekspertov za več smučarskih užitkov v nadaljevanju sezone

NAMESTITEV

Jugendgästehaus Zirmhof***

Hiša se nahaja v Jausernu 500m od prve žičnice. Nastanitev je v večposteljnih sobah s TWC.

CENA: 180 EUR

V ceno je vključeno: