FREERIDE NOVINAR SKI OPENING

SAALBACH 14.12. – 17.12. 2017

SMUČIŠČE

Smučišče je idealno za vse stopnje freeride navdušencev. Nudi številne skrite spuste, ki jih boste lahko odkrivali skupaj z našimi izkušenimi freeriderji  ter tako varno spoznavali to zvrst smučanja. Za vse tiste, ki še nimate freeride izkušenj in nimate svoje opreme, bomo poskrbeli, saj bo na voljo dovolj testnih smuči, prav tako pa tudi nekaj lavinske opreme.

Preberi več

Interesne dejavnosti na osnovnih šolah

Interesna dejavnost Športna šola SD Novinar je vadba, ki je namenjena otrokom 1. triade osnovne šole. Z vadbo, ki zajema različne športne vsebine (naravne oblike gibanja, igre z žogo, atletika, gimnastika, poligoni, štafetne igre) želimo pri otrocih razviti široko paleto gibalnih znanj. S pomočjo igre bodo otroci razvijali vse motorične sposobnosti
kot tudi spoznali pomen sodelovanja in timskega dela.

V letošnjem letu bomo izvajali interesno dejavnost Športna šola SD Novinar za otroke 1.-3. razreda na naslednjih OŠ (vadba je namenjena samo učencem šole):

Preberi več

Programi v septembru

Prihodnji teden pričenjamo s tečajem rolanja in vadbo za najmlajše v Tivoliju. Pridružite se nam lahko samo na septembrskih programih na prostem ali pa z vadbo nadaljujete preko celega leta v sklopu Športne šole.

PRIJAVNICA za septembrske programe.

Z oktobrom nadaljujemo z vadbo v telovadnicah, ki bo potekala do aprila na katero se prijavite preko te PRIJAVNICE.

Vse tiste, ki že nestrpno pričakujete sneg, pa obveščamo, da bodo naši družinski smučarski tečaji objavljeni prihodnji teden :-)

letos praznuje

60. obletnico delovanja