smučarska šola, telovadba za otroke, tečaj smučanja | SD Novinar - Tečaji smučanja
Domov arrow Tečaji smučanja

 

Tečaji smučanja Natisni

Otroški tečaji

Otroški tečaji so namenjeni našim najmlajšim članom, za katere pripravljamo sobotne izlete ter prevozne in stacionarne tečaje med novoletnimi in zimskimi počitnicami.

Vsem je skupno to, da so namenjeni otrokom, ki si želijo smučati in se naučiti novih vragolij na snegu. Vse to seveda pod strokovnim vodstvom učiteljev v malih homogenih skupinah.

Preverite programe in poiščite možnost, ki najbolj ustreza vam in vašim otrokom!


Družinski tečaji

Tudi v letošnji sezoni za Vas pripravljamo tedenske družinske smučarije v poznanih smučarskih središčih.

Pripravljamo pester smučarski teden za celo družino. Poleg smučanja smo za vas pripravili pester izbor dodatne ponudbe. Za malo večje bodo organizirana "apres-ski" druženja, vsi skupaj pa se bomo podali na popoldansko drsanje in kopanje, pripravili smo večerni program z družabnimi igrami in še mnoge druge dejavnosti.

Otroci bodo razdeljeni v skupine na podlagi starosti in predznanja. Starši lahko svoj prosti čas prav tako izkoristite za izpopolnjevanje smučarske tehnike ali pa brezskrbno uživate na belih strminah. Zadnji smučarski dan se bomo vsi udeleženci tečaja preizkusili na družinskem veleslalomu in zvečer skupaj proslavili smučarske dosežke.


Učiteljski tečaji

V SD Novinar imamo več kot 50 tradicijo na področju izobraževanja učiteljev smučanja in tako tudi v letošnji sezoni, kot ena najmočnejših osnovnih organizacij pod okriljem ZUTS-a, organiziramo tečaje za pridobitev naziva Učitelj alpskega smučanja mlajših otrok, I. in II. stopnje.


Seminarji, skiopeningi ...

Organiziramo izpopolnjevanja in izobraževanja za učitelje smučanja, kot so: otvoritev sezone v Kaprunu, Skiopening Arabba, seminarji za potrditev licence, freeride kampe ...

 
Naši podporniki

 

Nimm2

 

simobil

Vpišite ključne besede
© 2017 smučarska šola, telovadba za otroke, tečaj smučanja | SD Novinar
Priredil in oblikoval Mark Savnik