smučarska šola, telovadba za otroke, tečaj smučanja | SD Novinar - Aktivne poletne počitnice

 

Aktivne poletne počitnice Natisni

Program bo potekal v Ljubljani (Staničeva 41) in je namenjen otrokom od 6. do 15. leta (letnik rojstva 2011 in starejši).

Spoznali bomo različne športne vsebine in spremljevalne dejavnosti, kot npr. rolanje, igre z žogami (hokej, nogomet, med dvema ognjema...), vadba z velikimi žogami, elementarne igre, izlet na Rožnik in obisk trim steze... Vsak teden se bomo en dan odpravili tudi na Kopališče Kodeljevo.

Vsako jutro se bomo med 7.00 in 8.30 uro zbrali v telovadnici na Staničevi 41 (zgornja telovadnica), od 8.30 do 16.00 ure bomo imeli različne aktivnosti in delavnice, med 16.00 in 17.00 uro pa bodo otroci v varstvu in jih boste starši lahko prevzeli v telovadnici oziroma na igrišču v bližini telovadnice.


Termini in okviren program

  • 26.6.-30.6.2017 (5 dni)
  • 3.7.-7.7.2017 (5 dni)
  • 21.8.-25.8.2017 (5 dni)
  • 28.8.-31.8.2017 (4 dni)


Vsak teden bomo izpeljali spoznavno delavnico, odšli na pohod, se preizkusili v različnih športih, veliko časa preživeli z igro na zunanjem igrišču, ustvarjali, eksperimetirali, iskali skriti zaklad, odšli na bazen ...

Točen program po tednih bo objavljen naknadno in se lahko prilagodil glede na vremenske razmere, vendar pa imamo na razpolago telovadnico in učilnico, tako da bo program potekal ne glede na vreme.

V določenih terminih lahko izbirate med programom s tečajem rolanja ali brez (prosimo navedite ob prijavi). Nudimo tudi možnost izposoje opreme za rolanje (doplačilo).

CENA:

  • 20 EUR/dan

Prijava in plačilo je mogoče le za celoten termin. Plačilo izvedete po potrditvi prijave in prejetju računa.

Cena vključuje: vse športne in spremljevalne aktivnosti, prevoz, uporabo vseh pripomočkov in rekvizitov, kosila in malice, zavarovanje proti tretji osebi, animacijo, stroške vodenja in organizacije programa, učitelje in animatorje SD Novinar.

PRIJAVNICA.

Ob prijavi se je potrebno včlaniti v SD Novinar.

Splošni pogoji so sestavni del te ponudbe in so dostopni na internetni strani SD Novinar.

 

 

 

Naši podporniki

 

Nimm2

 

simobil

Vpišite ključne besede
© 2017 smučarska šola, telovadba za otroke, tečaj smučanja | SD Novinar
Priredil in oblikoval Mark Savnik